Kalendář MŠ

foto krouzky Hronovský skřivánek

21. 05.
2015

Milí rodiče,

náš sboreček „Javorníček“ se zúčastní přehlídky pěveckých sborů mateřských škol, která se bude konat ve čtvrtek 21.5.2015 v Jiráskově divadle (Hronov).

Hronovský SkřivánekJe zapotřebí, abyste děti přivezli do Hronova už v 15,30. Protože vystupujeme jako pátí, „stejnokroj“ děti dostanou až v divadle (bílé tričko, laclové sukně pro děvčata, laclové kalhoty pro chlapce), boty a silonky dejte dětem na sebe. Po skončení vystoupení nám stejnokroje vraťte NEVYPRANÉ.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy ohledně této akce, nestyďte se optat, rádi Vám vše zodpovíme. Určitě pozvěte členy Vaší rodiny a nezapomeňte na fotoaparáty a kamery.

Bude samozřejmě možné objednat si DVD záznam z této akce.

Generální zkouška se bude konat ve středu 20.5.2015 v Jiráskově divadle v Hronově. Pojedeme s dětmi linkovým autobusem v 9:30 a zpět v 11:13 . Proto Vás prosíme, aby děti byly ve školce včas a pokud víte, že je vašemu dítěti v autobuse nevolno, dejte mu s sebou prášek s lístečkem.

Ve středu 27.5. půjdeme s dětmi ve 13 hodin do restaurace na pohár za odměnu za vystoupení. Žádné peníze děti potřebovat nebudou. Sboreček tedy v tento den již nebude.

Michaela Ficencová a Filip Ticháček

(prohlédněte si video ze zkoušky Javorníčku, jak jsme nacvičovali písničku Žabka a kytara)

Vydáno | Kalendář MŠ | Kategorie: Kroužky

← Starší Novější →