Nástěnka

třída Zvonečky třída Sluníčka Polickem s rodiči - březnová procházka

Tento měsíc vás zavedeme na vyhlídku „Vysoký kámen.“ Jedná se o vyhlídku na Stárkov. Vyjedete nahoru na Velké Petrovice, poté směrem na Maršov asi 2 km - okolo kaštanu dozadu. Můžete přijet i od Maršova.

Pro nejmenší děti (trasa 1,2  km)

Na křižovatce k Maršovu „U hnojniště“ pojedete dále k lesu (do leva a rovně). U lesa nechte auto. Začátek je zatím ledovatý (cca 100 m), pak už je to lesní cesta. Po 100 m půjdete doleva (okolo krmelce), na další křižovatce doprava a až k cíli se budete držet zelené turistické značky. K vyhlídce se je to pak mírně doleva a dolů.

Další varianty:

-nechte auto „U hnojniště“ (2,5 km)
-nechte auto „U kaštanu“ (3,7 km), na návsi na Velkých Petrovicích (4,5 km) ... laughing

Odrážedla, kola zvažte - po asfaltu cestě je vše OK, ale na lesní cestě počítejte, že kolo spíše s dětmi povedete. Kočárek – ke konci je cesta úzká, ale 2 dospělí na střídačku by měli zvládnout.laughing

Úkryt kešky:

Posaďte se na lavičku - postavte se u lavičky na pravé straně. Rozhlížejte se okolo sebe - směrem kterým jste přicházeli. Krabička je ukryta pod kořeny stromu. (vlastně okolo ní půjdete)

Krabička - keška, obsahuje 2 dva notýsky žluté a modré barvy podle třídy na zapsání, tužky, razítko na otisknutí dětem do jejich notýsků a drobnosti (např. z kinder vajíček) na výměnu, které si s sebou nezapomeňte vzít vždy kus za kus. Kromě drobností na výměnu z krabičky nic jiného neodnášejte.

Pokud by se stalo, že krabičku nebudete moci najít, něco v ní chybí - prosíme, abyste nám to ve školce nahlásili a my krabičku obnovíme.

Pokud se vám výlet s překvapením líbil, napište nám něco o své výpravě do komentářů. Děkujeme.

Příjemné březnové hledání přejí  Zvonečky a Sluníčka

mapa

Vydáno | Nástěnka | Kategorie: Sluníčka , Zvonečky

← Starší Novější →