Nástěnka

Prohlášení o přístupnosti

Mateřská škola Police nad Metují, Fučíkova 328
se zavazuje k zpřístupnění svých webových stránek v souladu s vnitrostátními právními předpisy, které provádějí směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 .

Uspořádání a ovládání stránek je navrženo tak, aby stránky byly dostupné jak pro alternativní prohlížeče, tak i pro osoby se specifickými potřebami.Velikosti písma jsou uvedeny v relativních jednotkách a je tedy možné využít interní funkce prohlížečů ke zvětšení velikosti písma, standartně je to klávesa CTRL + kolečko myši.

Kód stránek je vytvořen v souladu s normou HTML 5 a pomocí kaskádových stylů CSS3. Stránky jsou přístupné i po vypnutí javascriptových funkcí bez ztráty obsahové a navigační informace.

Informace prezentované v jiných formátech

Na tomto webu jsou některé informace dostupné v jiné než textové či hypertextové podobě. Odkazy vedoucí na tyto soubory jsou v textu vyznačeny příslušnou ikonou upozorňující na jiný obsah cílového odkazu.

Dokumenty se mohou vyskytnout v těchto formátech:

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech, na které narazíte při používání tohoto webu, můžete poslat na adresu milosberka@seznam.cz.


← Starší Novější →