třída Kopretiny Fotogalerie | Kopretiny

PEČENÍ JABLKOVÝCH MUFFINŮ

RECEPT:

260g polohrubé mouky, 240g cukru krystalu,4 vajíčka, 1dcl oleje, prášek do pečiva (do perníku), dle chuti skořici, perníkové koření a kakao (2 lžíce), 4 nastrouhaná jablka,  záleží na druhu jablek, pokud by bylo těsto příliš husté, přidáme cca 2 lžíce vody

Vše smícháme - nejlépe šlehačem a pečeme na cca 175 stupňů

 


Zpět

Kliknutím na obrázek spustíte promítání. Fotogalerií lze procházet i pomocí šipek na klávesnici a ukončit ji klávesou Esc. Fotografii lze stáhnout kliknutím pravým tlačítkem myši na náhledový obrázek - zvolte Uložit odkaz jako, nebo v okně velkého obrázku pomocí tlačítka stáhnout.

← Starší Novější →